menu
Rendezvényinfo Rólunk Versenykiírás A pálya Kapcsolat Nevezés és nevezettek Ötpróba Eredmények Támogatóknak Archív 2022 2019 2018 2017 2016 Facebook oldalunk

Rólunk

Ráckevei futók vagyunk. Nem versenyszervezők, bár nagyon igyekszünk, hogy a versenyünkön ez ne hagyjon nyomot. Az elmúlt években jól sikerült. Sokan, sokat melóztunk vele, de nagyon sokat kaptunk is tőle. Köszönjük a biztatást, a pozitív visszajelzéseket és legfőképpen, hogy évről-évre eljöttök futni hozzánk. Úgy tűnik van értelme. Azért szervezünk futóversenyt, hogy a jól ismert terepen versenyezhessünk – elsősorban magunkkal – és hogy megmutathassuk nektek is, hogy mennyire szép ez a vidék.

A Ráckeve 4 futócsapat a 2015-ös UB rajtja előtt

 

A versenyről

A maraton teljesen non-profit rendezvény. Szerettünk volna egy olyan versenyt, ahová mi is szívesen elmennénk. Ahol nem körözgetve kell teljesíteni a maratoni, félmaratoni távot.  Ahol az első helyen a futó áll, akárhányadikként is ér be a célba. Ahol jó házigazdaként tudjuk fogadni a messzebbről érkező régi és leendő barátainkat.

A vízparton vezetett pálya különleges, a Tassi zsilipen átkelni sokadszor is borzongató élmény, legyőzni 42 kilométert pedig boldogság. Most már csak rajtatok áll, megtöltitek-e élettel a Kis-Duna partját!